Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta:

"Maalesef ekonomik sorunlar daha çok uzun süre yoluna girecek gibi durmuyor. Kara delik, kulübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor"- "Üzgünüz çünkü borçlardan dolayı sadece döviz kurunun yükselmesinin kulübümüze etkisi yaklaşık 40 milyon (trilyon)


TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, ekonomik sorunların daha çok uzun süre yoluna girecek gibi durmadığını belirterek, "Kara delik, kulübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor." ifadesini kullandı.

Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, takımın sportif bakımdan durumuna içinde yaşayan biri olarak en çok kendisinin üzülebileceğini ancak hiçbir şeyin nedensiz ortaya çıkmayacağını vurguladı.

Kulübün ekonomik durumuna değinen Usta, şöyle devam etti:

"Maalesef ekonomik sorunlar daha çok uzun süre yoluna girecek gibi durmuyor. Kara delik, kulübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor. Takımın üst düzeyde yarışabilir olması için öz güven yükselmesine ve 2-3 transfer döneminde nokta atışı 6-7 net oyuncuya ihtiyacımız var. Ya günlük kararlarla avunup avutacağız ya da kızılcık şerbeti içip her tür eleştiriyi sineye çekerek iş planına göre yürüyeceğiz. Üzgünüz çünkü borçlardan dolayı sadece döviz kurunun yükselmesinin kulübümüze etkisi yaklaşık 40 milyon (trilyon) civarında olmuştur. Tüm sıkıntılara rağmen devre arasında 2-4 iyi transferle sportif alanda da bir iyileşme tabii ki olacaktır ama ne yazık ki yolumuz uzun."


- "Gün, harman olma günüdür"


Usta, yeni stadın açılmasının sezonun ikinci devresinde takıma pozitif etki yapacağına dikkati çekti.

Her şeyin farkında olduklarını ve camia olarak bu bedeli ödeyeceklerini belirten Usta, şunları kaydetti:

"Herkes inansın ki çok üzgünüz ama ne yapacağımızı biliyoruz. O güzel günleri tekrar görmek istiyorsak... Kırmayalım, cesaret verelim. Son söz, ağır hasarlı, engebeli uzun bir yoldayız. Zor olacak hem de çok zor. Bizim için de herkes için de ama olsun, sizinle başaracağız. Kulüp tarihinin en zor döneminden geçiyoruz. 'Kulübüm için ne yapabilirim' diyen herkesi düşünmeye davet ediyorum. Gün, harman olma günüdür."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :