Trabzonspor, Konyaspor maçına odaklandı: Stadyumu dolduracak

Trabzonspor, Konyaspor maçına odaklandı: Stadyumu dolduracak

Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçını geride bırakarak Konyaspor maçına odaklandıklarını belirtirken, taraftarlardan stadyumu doldurarak destek istedi. Avcı ayrıca, Kazım Koyuncu'nun doğum gününü de anarak hatırlattı.

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Konyaspor maçı hazırlıkları sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Avcı, önceki hafta oynadıkları Fenerbahçe maçını geride bıraktıklarını ve konsantrasyonlarını tamamen Konyaspor'a odakladıklarını belirtti.

Avcı, "Bu hafta buradayız. Dün son toplantımızı yaptık. Fenerbahçe dosyasını kapattık. Geçen haftayı kapattık. Geri bildirimini yaptık. Konsantrasyonumuzu Konyaspor'a odakladık. Bu süreçte yakaladığımız enerji, onu Konyaspor maçına yansıtmak bütün isteğimiz arzumuz" dedi.

Avcı ayrıca taraftarlara çağrıda bulunarak, cuma günü oynanacak maçta stadyumu tamamen doldurmalarını istedi.

h.jpg

Taraftarların desteğinin takım için büyük önem taşıdığını vurgulayan Avcı, "Onlar olduğu sürece hep daha iyisini, çok daha iyisini yapıyoruz. Geçen hafta yoktular ama her yerde bizle beraber olduklarının enerjisini hissedebiliyorduk. Ama bugün artık fiilen bizimle olmalarını ve canlı şekilde enerjilerini verebilmelerini, milli takım arasına girerken yakaladığımız bu ivmeyi daha iyiye çekmektir bütün arzumuz, isteğimiz. Güzel bir cuma akşamı yine hep beraber, taraftarımızla beraber daha iyi oyun, daha iyi bir mücadele Trabzon'a yakışır. Baskılı oynayan, sayısal olarak rakipten daha fazla her yerde bulunan bir takım olmak istiyoruz. Umarım bunun karşılığını alarak devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Avcı, ayrıca bu günün Kazım Koyuncu'nun doğum gününe denk geldiğini hatırlattı. Kendisiyle tanışma fırsatının olmadığını ancak şarkılarını dinlediğini belirten Avcı, Trabzon'dan ayrılırken Kazım Koyuncu'nun şarkısıyla veda ettiğini ifade etti. Avcı, "Nur içinde yatsın, onu da bugün hatırlamış olalım, aklıma geldi" dedi.

hh.jpg

Avcı'nın açıklamalarının ardından Trabzonspor'un antrenmanının ilk 30 dakikası basın mensuplarına açıldı. Antrenmanda oyuncular hafif tempolu koşu ile başladılar ve ardından koordinasyon çalışmaları ile taktiksel çalışmalara geçtiler. Antrenmanda 7 oyuncu takımla birlikte çalışmalara katılmadı. Teklic, sağ kasık bölgesinde kas yaralanması; Umut Bozok, sol kasık bölgesinde kas spazmı; Eren Elmalı, sağ alt adalede kas spazmı; Kourbelis, sağ arka adalesinde ağrı nedeniyle tedbir amaçlı; ve Fountas, sağ dizinde ağrı nedeniyle tedbir amaçlı olarak antrenmanda yer almadılar.

Ayrıca, rehabilitasyon süreci devam eden Orsic antrenmana katılmazken, Hüseyin Türkmen bireysel çalışmalarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.