Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor'u konuk ediyor

Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor'u konuk ediyor

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.Ligde 5. sıradaki yerini koruyarak Avrupa...

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

Ligde 5. sıradaki yerini koruyarak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmeye amaçlayan bordo-mavililer, rakibiyle saat 16.00'da Medical Park'ta karşılaşacak.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak ile Castillo forma giyemeyecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın cezası sona eren Okay Yokuşlu'nun yanı sıra sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçında riske edilmeyen Burak Yılmaz'a, Demir Grup Sivasspor karşısında görev vermesi bekleniyor.

Osmanlıspor maçında sakatlanan kaptan Onur Recep Kıvrak’ın yerine ise kalede genç Uğurcan Çakır'ın görev yapacağı belirtildi.

Trabzonspor'un Demir Grup Sivasspor karşısına Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok, Hubocan, Novak, Okay Yokuşlu, Kucka, Abdülkadir Ömür, Sosa, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz 11'i ile çıkması bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu, Demir Grup Sivasspor maçı öncesi yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Trabzon'da bulunan kulübün kurucuları, eski başkan, yönetici ve kurul üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :