Trabzonspor, çıkış arıyor

Trabzonspor, çıkış arıyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk 6 haftada 2 galibiyet, 4 mağlubiyet alan bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'u yenerek kötü gidişatını sonlandırmak istiyor

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

Ligde ilk 6 haftada 2 galibiyet, 4 mağlubiyet alan bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'u yenerek hem kötü gidişatına son vermek hem de moral bulmak istiyor.

Bordo-mavililerde sakatlıkları sona eren Güray Vural ve Uğur Demirok, oynayacak duruma geldi. Ligde son 2 haftada Atiker Konyaspor ile Kardemir Karabükspor maçında yedek soyunan Onazi ve Castillo'nun tekrar 11'de yer alması bekleniyor. Zorlu maç öncesi Karadeniz ekibinde, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık, yönetecek.

Trabzonspor'un karşılaşmaya Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Durica, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Onazi, Bero, Mehmet Ekici, Castillo ve Suk 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'da, ilk 6 haftada 3 sarı kart gören Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor maçında kart görmesi halinde cezalı konuma düşecek. Bordo-mavili futbolcu, cezalı olması durumunda gelecek hafta Galatasaray ile deplasmanda oynanılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :