Trabzonspor-balıkesirspor Maçından Notlar

Trabzonspor-balıkesirspor Maçından Notlar

Bordo-mavili takım, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle rakibi karşısına 9 futbolcudan yoksun çıktı

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Balıkesirspor'u konuk eden Trabzonspor, karşılaşmaya 9 oyuncusundan yoksun çıktı.

Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Onur Recep Kıvrak, Yatabare, Sefa Yılmaz, Bosingwa, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz,  kart cezalısı olan Hakan Arıkan ile Salih Dursun kadroda yer almadılar. 

Bordo-mavililerde Onur Recep Kıvrak ve Hakan Arıkan'ın yokluğunda genç oyuncu İbrahim Demir kaleyi korudu. Yedek kaleci olarak da bir başka genç kaleci Uğurcan Çakır kadroya girdi. 

 

-Savunmanın sağında Zeki Yavru 

Trabzonspor'da savunmanın sağında Bosingwa ve Salih Dursun'un yokluğunda Zeki Yavru, görev yaptı.

En son ligin 7. haftasında Gaziantepspor maçında ilk 11'de forma giyen ve bu maçın ardından kadro dışı kaldıktan sonra 25. hafta Akhisar Belediyespor maçında sonradan oyuna giren Zeki Yavru, ligde 25 hafta aradan sonra 11'de şans buldu. 

 

-Cardozo 11'de

 

Trabzonspor'da geçen hafta ayağındaki ağrı nükseden ve Eskişehirspor maçında kadroda yer almayan Cardozo, 1 hafta aradan sonra 11'de görev aldı.

Paraguaylı futbolcu, Yatabare ve Deniz Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forvette kadroda bulunan tek oyuncu oldu.

Türkiye Şampiyonu olan Trabzonspor 16 Yaş Altı Futbol Takımı, kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay'ın elinden bir kez daha kupasını alarak sevinçlerini taraftarla paylaştı.

Trabzonspor taraftarları, ligin son maçına fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde çok büyük boşluklar gözlenirken yaklaşık 2-3 bin dolayında taraftar karşılaşmayı izledi.

Trabzonspor kale arkasında bir grup taraftar, Uluslararası Boks Birliği (AIBA) Yıldız ve Genç Kızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda gençler 75 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli için "2. kez Dünya şampiyonu oldu, Trabzon seninle gurur duydu" yazılı pankart açtı.

Trabzonsporlu futbolcular, eski kulüp başkanlarından Şamil Ekinci'nin eşi Dilek Ekinci'nin vefatı nedeniyle formalarının kollarına siyah bant takarak sahaya çıktılar.

Kaynak:Haber Kaynağı