Trabzonspor, Atiker Konyaspor'a konuk oluyor

Trabzonspor, Atiker Konyaspor'a konuk oluyor

- 2017'de 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, Spor Toto Süper Lig'de yarın Atiker Konyaspor ile karşılaşacak


TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve ceza nedeniyle ev sahibi takım taraftarlarının izleyemeyeceği maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Sezonun ilk yarısında tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren ancak 2017 yılında Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 7 resmi karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Konya'dan da galibiyetle ayrılmanın mücadelesini verecek.

Ligin ikinci bölümünde Bursaspor (2-1), Kasımpaşa (1-0), Osmanlıspor (1-0) ve Gaziantepspor'u (4-0) mağlup eden, Aytemiz Alanyaspor ile berabere (0-0) kalarak 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, rakibini yenerek Avrupa kupalarına katılım yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.


- Deplasmanda 4. galibiyet peşinde


Trabzonspor, Konya'dan galibiyetle ayrılması halinde son 4 deplasman maçını kazanmış olacak.

Ligde Bursaspor, Kasımpaşa ve Osmanlıspor deplasmanlarından galibiyetle dönen bordo-mavililer, Atiker Konyaspor'u da yenerse seriyi 4'e çıkaracak.


- 590 dakikadır gol yemiyor


Bordo-mavililer, 17. haftada 2-1 kazandığı Bursaspor maçının ardından, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda olmak üzere son 6 resmi müsabakada gol yemedi.

Karadeniz ekibi, Bursaspor maçında golü kalesinde gördüğü 40. dakikadan itibaren olmak üzere 2017 yılındaki 7 maçta toplam 590 dakikadır rakiplerine gol şansı vermiyor.


- Yanal, 61. galibiyet peşinde


Trabzonspor, Atiker Konyaspor'u yenmesi halinde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 61. galibiyetini elde edecek.

Karadeniz ekibi, Yanal ile Süper Lig, Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası'nda olmak üzere 127 resmi maçta 60 galibiyet, 28 beraberlik, 39 mağlubiyet aldı.


- Okay Yokuşlu ve Durica yok


Trabzonspor'da, Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı konuma düşen Okay Yokuşlu ile sakatlanan Jan Durica, Atiker Konyaspor'a karşı oynayamayacak.

Karadeniz ekibinde, Onur Recep Kıvrak, Uğur Demirok, Aytaç Kara, Dame N'Doye ve Hugo Rodallega ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular yarın kart görmeleri halinde gelecek hafta bordo-mavili takımın ligde Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçta görev alamayacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :