Trabzon'a 'Kocaman' darbe

Trabzon'a 'Kocaman' darbe

Spor Toto Süper Lig'de Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor, deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında temsilcimiz Torku Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da kaleyi ilk kez Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado korudu. 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da etkili br oyun ortaya koyamadı. Ancak 27. dakikada NDoye çok net bir fırsattan yararlanamadı. Ömer Ali ve Ali Turan başarılı golcünün vuruşunu çizgiden çıkardı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise her şey tersine döndü ve karşılaşma müthiş hızlandı. Hızlı ataklarla etkili olmaya çalışan Konyaspor, zorlu deplasmanda 51. dakikada öne geçti. Mustafa Yumlu'nun müdahalesiyle Rangelov'un yerde kalmasıyla kazanılan penaltıda Meha takımını öne geçirirken, Trabzonsporlular uzun süre müdahalenin dışarıda olduğu yönünde itirazlarda bulundu ancak Süleyman Abay'ın kararı değişmedi.

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan geçen yılın sürpriz golcüsü Medjani, 59'da uçarak vurduğu kafayla skora dengeyi getirdi.  71. dakkada araya atılan pasa hareketlenen Traore Konya'yı 2. kez öne geçirdi. Başarılı futbolcu, Trabzonspor'a karşı 5. maçında 5. golüne imza attı.

 Torku Konyaspor  12 puana yükseldi.