Toyota'dan ekim kampanyası

Toyota'dan ekim kampanyası

İSTANBUL (AA) - Toyota, ekim ayı kampanyası ile otomobil almak isteyenler için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Toyota, ekim ayı kampanyası ile otomobil almak isteyenler için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota'nın ekim ayı kampanyası ile Yaris Hybrid'e 6 bin liraya varan indirim ya da 24 bin lira için 18 ay taksitle uygulanan sıfır faiz seçeneğinden birini tercih ederek sahip olmak mümkün.

Hilux Hi-Cruiser da 5 bin liralık indirim ile kampanyadaki yerini alırken, indirim yerine vade seçeneği tercih edildiğinde 25 bin lira için 20 aya sıfır faiz uygulanacak.

Yaris 1.33, ekim kampanyasında 3 bin liraya varan indirimle sunulacak. İndirim yerine Yaris 1.33 için 12 aylık vadede 17 bin lira kredi kullanmak isteyenler de sıfır faiz uygulamasından yararlanabilecek.

Hilux 4x2 modellerinde de 24 bin liralık kredi kullanımında 12 ay vade için sıfır faiz uygulaması ekim ayında da devam edecek.

Off-road yeteneklerinin yanında bir SUV aracın tüm konfor özelliklerine sahip olan Hilux da Toyota'nın ekim kampanyasında 5 bin liraya varan indirimler ile yerini aldı.

Kampanyada Hilux 76 bin 900 liradan, Yaris 44 bin 250 liradan, Auris 54 bin 950 liradan, Corolla ise 59 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Toyota'nın ekim kampanyasından yararlanacaklar, indirimlerin yanı sıra taksitlerini de 6 ay erteleyebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :