Toyota'dan baharı karşılama kampanyası

Toyota'dan baharı karşılama kampanyası

İSTANBUL (AA) - Toyota, Corolla 1.6 Life MT modeli ile baharı karşılamak isteyenlere indirim fırsatı sunuyor. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre Toyota...

İSTANBUL (AA) - Toyota, Corolla 1.6 Life MT modeli ile baharı karşılamak isteyenlere indirim fırsatı sunuyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre Toyota dünyanın en çok tercih edilen modeli Corolla'nın 1.6 Life MT modeli ile baharı karşılamak isteyenlere fırsat sunuyor.

31 Mart tarihine kadar sürecek kampanya ile Corolla'nın 1.6 Life MT modeli 75 bin TL fiyatla satışa sunuluyor. Konforu, tasarımı ve motor performansıyla öne çıkan Corolla'da fırsat avantajları 1.33 modeline de 3 bin 500 TL indirim olarak yansıyor.

Toyota'nın satış kampanyasından yararlanarak 2018 model yılı Yaris 1.5 Fun Special MDS'a sahip olmak isteyenler 5 bin 600 TL, Yaris 1.5 Fun Special MDS Multimedya Paketli modelinde ise 4 bin TL indirim fırsatından yararlanabilecek.

Türkiye'de üretilen ve dünyada büyük ilgi ile karşılanan Toyota C-HR Hybrid de, hibrit otomobiller için getirilen ÖTV teşviki ile birlikte 50 bin TL'ye varan fiyat avantajıyla Toyota plazalarda yeni sahiplerini bekliyor. Bunun yanında Toyota'nın efsane pick-up'ı sınırlı sayıdaki 2017 model Hilux 2.4L 4x4 Hi-Cruiser A/T versiyonu da 134 bin 500 TL'lik fiyatlarla Toyota plazalarda sahiplerini bekliyor.

Kampanya kapsamında perakende satış faturası mart ayında kesilen tüm 2017 model yılı araçlarda metalik renk fiyat farkı da Toyota Türkiye tarafından karşılanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :