Total'den Bursa'ya özel kampanya

Total'den Bursa'ya özel kampanya

Bursa'daki 23 Total istasyonundan en az 100 liralık akaryakıt ya da 50 liralık LPG alan Clup Total üyeleri, yüzde 5 puan kazanacak

BURSA (AA) - Total Oil Türkiye AŞ, Club Total üyelerine Bursa'daki 23 istasyondan yapacakları her 100 lira ve üzeri akaryakıt veya 50 lira ve üzeri LPG alışverişlerinde yüzde 5 puan hediye edecek.

Şirketin Satış Direktörü Göker Gürkaya, yazılı açıklamasında, kampanyanın 1 Mayıs ila 14 Haziran arasında geçerli olacağını belirtti.

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini vurgulayan Gürkaya, "Bu kapsamda yerel bölge ve illerimize yönelik, özel kampanya ve fırsatlarla, tüketicilerimizle daha da yakınlaşmak istiyoruz. Bursa bizim her zaman çok önem verdiğimiz bir il oldu, bu yüzden ilk yerel kampanyamızı Bursa'da ve sadece Bursa'ya özel olarak hayata geçirmek istedik." ifadelerini kullandı.

Gürkaya, puan kazanmak için Club Total üyesi olmak ve tek seferde nakit, kredi kartı veya mobil ödeme yoluyla akaryakıt için en az 100 lira, LPG için ise en az 50 liralık alışveriş yapmanın yeterli olacağını belirtti.

Kampanyanın sadece Bursa'daki anlaşmalı Total istasyonlarında geçerli olacağı kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :