Tosic'ten Van Persie'ye şampiyonluk göndermesi

Tosic'ten Van Persie'ye şampiyonluk göndermesi

- Siyah-beyazlı takımın savunma oyuncusu, Instagram paylaşımında Ziraat Türkiye Kupası maçında gerginlik yaşadığı Fenerbahçeli Van Persie'yi etiketledi- Beşiktaşlı bir grup taraftar, THY Avrupa Ligi şampiyonluğu dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın Sırp stoperi Dusko Tosic, siyah-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçeli oyuncu Robin van Persie'ye göndermede bulundu.

Kişisel Instagram hesabından şampiyonlukla alakalı bir görsel paylaşan Tosic, sarı-lacivertlilerin Hollandalı golcüsünü de iletisine etiketledi.

Tosic ile Van Persie, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Vodafone Stadyumu'nda oynanan maçta gerginlik yaşamış ve Sırp futbolcu kırmızı kart görmüştü.


- Köprüdeki Fenerbahçe bayrağı indirildi


Beşiktaşlı taraftarlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı olan Fenerbahçe bayrağını indirdi.

Sarı-lacivertli ekibin THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmasının ardından köprüye asılan bayrak, siyah-beyazlı bir grup taraftar tarafından indirildi.

Süper Lig'de şampiyonluğun ilan edilmesininden sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen bir grup taraftar, meşalelerle yaktığı bayrağı, daha sonra denize attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :