Toru’ya tam destek!

Toru’ya tam destek!

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya makamında iadei ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Toru’ya nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Şan ve yöneticiler şehir ve futbol adına sohbet gerçekleştirdi.
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Meram Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade ederken, “Konya’mızın en güzel ilçesini, Meram’ı sevk ve idare ediyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızı kamuoyu takdir ediyor. ‘Birlikte Konya’yız’ diyerek hareket ediyoruz. Bizler de Konyaspor olarak bu sezon şehrin de desteğiyle sportif başarıyı elde ettik. Gelecek sezon inşallah ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edeceğiz. Umarım bu başarıların devamı gelecek, ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi

BAŞKAN’A “YANINIZDAYIZ” MESAJI
Başkan Şan, amaçlarının bir spor kulübü olarak şehri temsil etmek olduğunu ifade ederken, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeliler Derneği ile ilgili yaşanan soruna dikkat çekerek, ”Spor kulüplerinin toplumdaki yeri de bununla sınırlı kalmalı. Buradan yola çıkarak bir kanunun üzerinde veya bir kamu düzeninin üzerinde herhangi bir faaliyette bulunmak bize yakışmaz. Onun için kanunlar neyi öngörüyorsa ona uymak zorundayız. Biz zaten Konya olarak herkese ‘Gel’ diyoruz ama gelen kişilerin de her yerde olduğu gibi düzene ve kanunlara uyması şart. Çok talihsiz bir açıklamayla gündem değişti. Konyaspor camiası olarak da suçlandık. Konya’nın bir misyonu var; kardeşliği, barışı ve hoşgörüyü her zaman ön planda tutuyoruz. Bu gelişimizle hem size bir iadei ziyaret gerçekleştirmek hem de yanınızda olduğumuzu belirtmek istedik” şeklinde görüş belirtti.