Torununun torunlarını gören kadının evinde 5 kuşak bayram sevinci

Torununun torunlarını gören kadının evinde 5 kuşak bayram sevinci

Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesinde yaşayan 91 yaşındaki Nazmiye Dağlı'nın torununun torunlarına kadar 5 kuşak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya geldi

ÇANAKKALE (AA) - Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesinde, Nazmiye Dağlı'nın (91) evinde 5 kuşak bayramlaşma sevinci yaşandı. Kızı, torunu, torununun kızı ve torununun torunları, Dağlı ile bayramlaştı.

Dağlı'nın kızı Aynur Gündoğdu, torunu Hülya Baykal, torununun kızı Didem Yiğit, onun kızları Tanem ve Derin, Nazmiye ninenin bayramını kutladı.

Baykal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 kuşağın bir araya gelmesiyle büyük bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Eski bayramların tadını unuttuklarını ancak bu sene anneannesini ziyaret etmelerinin çok özel olduğunu anlatan Baykal, şöyle konuştu:

"Nazmiye ninemiz, 16 yaşında Mustafa dedemizle evleniyor. Bu evlilikten ikisi kız olmak üzere 3 çocukları oluyor. En büyük kızı Aynur ise 17 yaşında Mehmet Gündoğdu ile evleniyor. Ondan sonra ben dünyaya geliyorum. Ben de 18 yaşımda Murat Baykal ile evleniyorum ve 3 çocuğum oluyor. En büyük kızım Didem ise Aykut Yiğit ile evleniyor ve Tanem ile Derin isminde iki kızı dünyaya geliyor. İşte bu bayram, 5 kuşağın buluşmasına şahit olduk."

 

Didem Yiğit ise bayram ziyareti için İstanbul'dan geldiklerini ifade etti.

 

Dağlı da mutlu bir bayram geçirdiklerini kaydetti. Evinde 5 kuşağı bir araya getiren ziyaretlerden büyük sevinç duyduğunu bildiren Dağlı, "Yaşım ilerledi. Böyle bir bayramı ne zaman bir daha görürüz bilemem. Çocuklarım, kızlarım, torunlarım, hepsi burada. Allah böyle mutlulukları herkese nasip etsin" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı