Toru ve Hançerli'den bayram mesajı

Toru ve Hançerli'den bayram mesajı

Meram Belediye Başkanı Toru ve Karatay Belediye Başkanı Hançerli mesaj yayımladı

 Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toru mesajında, bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Kimsesiz, şefkate muhtaç ve kendilerine uzatılacak el bekleyen insanları unutmamak, bayram vesilesiyle onların yaralarına merhem olmak gerektiğini bildirine Toru, "Bayramlar, mazlumları, elleri öpülmeyen yaşlılarımızı, başları okşanmayan yetimleri hatırlayıp onlara gereken ilgiyi göstermenin zamanıdır. Tüm bu duygularla Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, hayırlı, huzurlu ve bereketli bir bayram geçirmenizi diliyorum" ifadelerini kullandı.

Hançerli ise mesajında Kurban Bayramı süresince Karatay Belediyesi ekiplerinin hummalı bir çalışma içerisinde olacaklarını aktardı.

Kurban atıklarıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını, vatandaşların dini vecibesini daha rahat ortamlarda yerine getirmesi için ilçenin 18 farklı yerinde kurban kesim yerleri oluşturduklarını belirten Hançerli, şunları kaydetti:

"Kurban kesim yerlerinde temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde yürütülecek. Bayram süresince Karatay'a hizmet edecek tüm ekibi şimdiden tebrik ediyorum. Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörünün pekiştirilmesi için bir vesiledir. Toplum olarak büyük önem verilen ve tarifi zor mutluluklar yaşadığımız müstesna günlerdir. Halkımızın Kurban Bayramı'nı, yardımlaşma geleneğimizi en güzel şekilde yeniden yaşayarak birlik ve beraberlik anlayışı içinde huzurla geçirmelerini diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı