Toru sporcuları ödüllendirdi

Toru sporcuları ödüllendirdi

Balkan Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan sporcular, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret etti

 Sakarya'da düzenlenen Türkiye Wushu Taolu Büyükler ve Gençler Şampiyonası'nda Meram Belediyespor adına mücadele eden ve elde ettikleri derecelerle Yunanistan'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan sporcular, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret etti.
Meram Belediyespor wushu takımı sporcuları Sıla Özgen Öden, Hatice Nur Küçüktanık, Hatice Eylem Özkay, kulüp başkanı Hüseyin Saraç, başkan yardımcısı Seyit Solma ve antrenörler Yılmaz Murat ile Mehmet Altınsarı eşliğinde Başkan Fatma Toru'nun misafiri oldu.

BAŞKAN TORU ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ
Gösterdikleri başarılardan dolayı sporcuları altınla ödüllendiren Başkan Toru, Meram Belediyespor bünyesindeki sporcuların gösterdikleri başarıları önemsediklerini ifade ederek, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin erken yaşta sporla tanışarak başarılara ulaşmasını mutlulukla karşılıyorum. Özellikle kötü alışkanlıklardan uzak ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına sporun ve sporcunun yanında yer almaya gayret ediyoruz. Wushuda bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza, antrenörlerimize ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Fatma Toru, Yunanistan'da düzenlenecek Wushu Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Sıla Özgen Öden ve Hatice Nur Küçüktanık'a başarı diledi.
Wushu Konya İl Temsilcisi Yunus Emre Doğan ise, wushu sporuna verdiği desteklerden dolayı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'ya teşekkür ederek, kendisine plaket takdiminde bulundu.

altin-kizlar-(2).jpg