Torku Selçuk Üniversitesi'nde hedef 2 bin kombine

Torku Selçuk Üniversitesi'nde hedef 2 bin kombine

Ligde iyi mücadele veren heyecan veren bir takım oluşturmak amacında olduklarını belirten Torku Konya Selçuk Üniversitesi Baş Antrenörü Aziz Bekir, bu sezon sahalarında en az 2 bin kişi görmek istediklerini söyledi

Üniversite’de hedef 2 bin kombine

Ligde iyi mücadele veren heyecan veren bir takım oluşturmak amacında olduklarını belirten Torku Konya Selçuk Üniversitesi Baş Antrenörü Aziz Bekir,  bu sezon sahalarında 2 bin kombine hedefinde olduklarını söyledi.

 

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu, teknik heyet ve oyuncular Çanakkale kampı öncesi yerel basınla yemekte bir araya geldi. Ligde bu sezon,  sağlam oynayan iyi mücadele veren bir takım yaratma amacında olduklarını söyleyen Sarı-Mavililerin Baş Antrenörü Aziz Bekir, taraftara çağrı da bulunarak Konya’da en az 2 bin kombine hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Yabancı oyuncuların da gelmesiyle çalışmalarını tam kadro yapacakları için mutlu olduklarını dile getiren Bekir, takımı Türkiye Kupası’na kadar da üst seviyeye getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Ligde sağlam oynayan güzel oynayan iyi mücadele veren heyecan veren bir takım oluşturmak istediklerini ifade eden Bekir, “Bizim öncelikli hedefimiz asansör takım olmayıp önemli bir takım yaratmak olacak” dedi.

BAŞKAN AKYÜREK BİZE DESTEK VERSİN

Tecrübeli hoca, sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konyaspor yönetimi 42 bin kişilik stadın dolması için çağrı yaptı. Ben de en kısa zamanda passolig kartımı alacağım. Biz onlara her türlü desteği veririz ama inşallah onlar da bize destek olur. Aynı çağrıyı ben de yapmak istiyorum. Biz de bu sezon sahamızda en az kombine bilet sahibi 2 bin seyirci görmek istiyoruz