Torku Şekerspor'un Paralimpik Yıldızı Emine Seçkin, Paris 2024'te

Torku Şekerspor'un Paralimpik Yıldızı Emine Seçkin, Paris 2024'te

Türkiye'nin gururu Torku Şekerspor'un başarılı para badminton sporcusu Emine Seçkin, 2024 Paralimpik Oyunları'na katılmaya hak kazandı. Seçkin'in gösterdiği azim ve başarı, bir kez daha Türk sporuna ilham veriyor.

Türkiye'nin spor arenasındaki parıltılı yıldızı Torku Şekerspor'un paralimpik badminton sporcusu Emine Seçkin, Paris'te gerçekleştirilecek olan 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde etti. 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek tarihi bir başarıya imza atan Seçkin, Paris'e de umut dolu bir şekilde hazırlanıyor.

Bedensel Engelliler Badminton dalında tekerlekli sandalyede Türkiye'yi gururla temsil eden Seçkin, dünya sıralamasında 47 sporcu arasında 49 bin 228 puanla dünya üçüncülüğünü elde ederek, Paris Olimpiyatları'na katılma hakkını Nisan ayında açıklanacak resmi sonuçlardan önce garantiledi.

15 yıldır Para Badminton branşıyla yakından ilgilenen ve büyük zorluklarla mücadele ederek bu başarıları elde ettiğini belirten milli sporcu Emine Seçkin, "Ülkemin başarısı için büyük fedakarlıklar yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Ailemden uzak kaldım, büyük sorunlarla mücadele ettim ama yılmadım. Torku Şekerspor'un desteğiyle olimpiyata katılma ipini göğüsledim. İnşallah bu kez Paralimpik Oyunlardan madalya ile döneceğim" dedi.

Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Ahmet Bozdam, Emine Seçkin'in gösterdiği mücadele ile örnek bir sporcu olduğunu vurgulayarak, "Seçkin, ikinci kez ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecektir. Bayrağımızı gururla taşıyacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Torku Şekerspor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu da Seçkin'i tebrik ederek, kulüp olarak genç sporcuları destekleyerek, başarılı sporcular yetiştirmeye devam ettiklerini belirtti. Seçkin'in olimpiyat vizesi alarak gelecek sporculara örnek olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.