Torku Konyasporlu Taraftarlar, "Şike Yapsana" Diye Bağırdı

Torku Konyasporlu Taraftarlar, "Şike Yapsana" Diye Bağırdı

Torku Konyaspor taraftarı, "Şike yapsana, şike yapsana, Aziz Yıldırım şike yapsana." şeklinde tezahürat yaptı. F.Bahçe taraftar grubu ise Aykut Kocaman'ı istifaya davet etti.

Konyaspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken tribünleri dolduran Konyasporlu taraftarlar, hep bir ağızdan "Şike yapsana, şike yapsana, Aziz Yıldırım şike yapsana" tezahüratını yaptı.

Fenerbahçeli taraftarlar ise bu tezahürata sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe taraftar oluşumlarından 12 Numara, Konyaspor'un başında olan Aykut Kocaman'ın bu duruma tepki göstermesi ve sonrasında istifa etmesi gerektiğini söyledi.

ŞİKE TEZAHÜRATLARINA TEPKİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçtan sonra taraftarlarının şike tezahüratlarını eleştirdi:

"Son derece rahatsız etti. Bu son derece yanlış. Benim olup olmamam da önemli değil. Ben 4 aydır buradayım. Buraya kadar edindiğim izlenim, skorlar sportif şeyler ve hesabı kesilir, hesabı verilir. Buna rağmen iniş, çıkışlarda Konyaspor taraftarının hiçbir rakibe karşı onları incitmek için yaptığı bir tezahürat duymadım ben. Bu kötü bir davranıştı. İnsanlarımızın en büyük sıkıntısı, diğer insanların canını acıtmayı çok seviyoruz. Bizim kendimizle uğraşmamız lazım" diye konuştu.

EuroSport.com

Etiketler :