Torku Konyaspor'da hedef; 3 maçta 3 galibiyet

Torku Konyaspor'da hedef; 3 maçta 3 galibiyet

Teknik direktör Bakkal:

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kasımpaşa maçına kazanmak için gideceklerini belirterek, "Sonrasında deplasmanda Altay ile kupa maçı oynayacağız. Döneceğiz, evimizde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maç çok kritik ve inşallah kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Bakkal, yaptığı açıklamada, İstanbul Başakşehir maçında sahada genel olarak takım halinde vasat oynayan bir oyuncu grubunun olduğunu söyledi.

İstenileni yapamadıklarını ve rakibe gol pozisyonu verdiklerini anlatan Bakkal ,"Geldiğim günden beri hazırlık maçları dahil oynadığımız 35-40 müsabakada kötü oynadığımız maç sayısı 2 veya 3'tür. Özellikle bu sene iç sahada oynadığımız maçlarda yaşanılan puan kayıplarıyla insanlar, 'Acaba ne oluyor bu takıma, niye bu kadar kötü oynuyor, niye bu puan kayıpları başladı?' diye tedirgin olmaya başladılar" diye konuştu.

Bakkal, hiçbir zaman ne Hasan Kabze'nin ne Djalma Campos'un ne de Ciprian Marica'nın sakatlıklarını puan kayıplarında bahane olarak öne sürdüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Elimizdeki oyuncularla devam ettim, bundan sonra da bu böyle olacak. Bu haftadan itibaren sadece tek sakatımız kaldı. O da Ciprian Marica. Herkesin bildiği gibi bir kıkırdak sakatlığı var ve yurt dışında tedavisine devam ediliyor. Yavaş yavaş tam takım olarak çalışmaya başladık. 6 hafta sonunda istenilen puanda olmadığımızı ben ve oyuncularım da biliyor. Ancak sezon başından bu yana hiçbir maça ideal 11'imizle çıkmadık. Lütfen bu da göz ardı edilmesin. İnşallah bu haftadan itibaren eksiklerin de aramıza katılmasıyla istediğimiz kadro ile maçlara çıkmaya başlayacağız."

- "Kasımpaşa maçına kazanmak için gideceğiz"

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Bakkal, şöyle devam etti:

"Sahamızda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Başakşehir maçlarında 4 puan kaybettik. Bunu da kabul ediyoruz. Ama çalışmayı bırakmayacağız. Devam edeceğiz. Kasımpaşa maçına kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Sonrasında deplasmanda Altay ile kupa maçı oynayacağız. Döneceğiz, evimizde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maç çok kritik ve inşallah kazanmak için sahaya çıkacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı