Torku Konyaspor'da en iyi seri

Torku Konyaspor'da en iyi seri

Yeşil-Beyazlılar sırasıyla Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarından 2 galibiyet 2 beraberlik çıkararak bu sezon ki en uzun süre yenilmezlik serisine ulaş

Spor toto Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor, Karabükspor galibiyeti ile birlikte bu sezonun en iyi serisini yakaladı. Yeşil-Beyazlılar sırasıyla Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarından 2 galibiyet 2 beraberlik çıkararak bu sezon ki en uzun süre yenilmezlik serisine ulaştı. Fenerbahçe ile Torku Arena’da oynanan karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Ardından ligin güçlü ekiplerinden biri olan İstanbul Başakşehir’e konuk olan yeşil-beyazlılar bu karşılaşmadan da berabere ayrıldı. Torku Arena’da oynanan Kasımpaşa maçında ise galip gelen temsilcimiz bu galibiyeti Kardemir Karabükspor deplasmanından 3 puanla dönerek taçlandırdı. Torku Konyaspor son 4 haftada topladığı 8 puan ile alt sıralardan uzaklaştı.

Geçen sezon 2 kez 4 maçlık seri

Geçtiğimiz sezonu 42 puanla 11.sırada kapatmayı başaran Torku Konyaspor 34 haftalık dilimde 2 kez 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezonun son 9 haftasında ise tek yenilgisini deplasman da oynanan Çaykur Rizespor maçında 3-1’lik skorla almıştı.  Yeşil-Beyazlılar son 2 sezon mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisine ulaşamadı. Temsilcimiz gelecek hafta Torku Arena’da oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasında puan aldığı takdirde 5 maçlık yenilmezlik serisine ulaşarak son iki sezonun en iyi serisini yakalamış olacak.