Torku Konyaspor'da, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Torku Konyaspor'da, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Akhisar Belediyespor karşısında galip gelip, 37 puana yükselerek daha rahat konuma gelmeliyiz" dedi.Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenman...

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Akhisar Belediyespor karşısında galip gelip, 37 puana yükselerek daha rahat konuma gelmeliyiz" dedi.

Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Rize deplasmanında anlam veremedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor karşısında daha iyi oynamaları gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Bakkal, "Yenilginin üzerinde çok fazla durmayacağım. Önemli olan bu haftaki Akhisar maçının bilincinde olup kazanmamız. Daha önceki maçları kazanan tecrübeli oyuncularım, Akhisar maçında devreye girecektir. Klasik olacak ama sözün bittiği yerdeyiz. Kazandığımız zaman çok önemli yerlere geleceğiz. Kalan 4 maçta 5-6 puan alamıyorsak oturup düşünmeliyiz. Akhisar Belediyespor karşısında galip gelip 37 puana yükselerek daha rahat konuma gelmeliyiz" diye konuştu.

Bakkal, takım, yönetim ve taraftar olarak birlikteliğe ihtiyaçlarının olduğunu, pozitif düşünmeleri gerektiğini, Akhisar maçını hep beraber kazanacaklarını dile getirdi.

Bir gazetecinin "Devre arası transfer döneminde Çaykur Rizesporlu Lualua'nın ismi Torku Konyaspor ile de geçti. Almadığınız için pişman mısınız?" sorusu üzerine Bakkal, "Hayır, pişman olmadım. O zaman biz Hleb'e yönelmiştik. Lualua iyi oyuncu ama bizde de Hleb iyi işler yaptı. Elimizdeki oyuncuların kıymetini bileceğiz. Onlar Rizespor'a hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Antrenmanı Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Başkan Yardımcısı Güven Öten ve diğer yöneticiler de izledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı