Torku Konyaspor yönetiminden Aykut Kocaman'a tam destek

Torku Konyaspor yönetiminden Aykut Kocaman'a tam destek

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Kendisi Süper Lig'in en iyi birkaç teknik direktöründen birisi. Geçmişi, kariyeri ve başarıları tartışılmaz. Şu an için kesinlikle bir teknik direktör değişikliği aklımızın ucunda bile değil" dedi.

 

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar  milli maçlar açlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek Osmanlıspor maçıyla sezona yeni bir başlangıç yapacağına inandıklarını söyledi.

 Baydar, takımın Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında sonuçsal anlamda beklentilerin gerisinde kaldığını belirtirken, sözlerine şöyle devam etti:

"Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarındaki puan kayıplarının ardından Galatasaray’a karşı alınan farklı yenilgi büyük üzüntüye sebep oldu. Ama oyunun geneline bakıldığında kesinlikle ortaya çıkan farlı skoru hak etmediğimizi herkes açıkça görmüştür. Ama yeni takım olma özelliğimiz, transferlerimizin henüz istenilen performansa ulaşmamasının bu sonuçlarda büyük etkisi olduğunu düşünüyoruz. Milli Maçlar nedeniyle lige verilen aranın takımımıza iyi geleceğine ve Osmanlıspor ile oynayacağımız maçla birlikte sezona yeni ve iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. İnşallah bundan sonra hem oynayacağı oyun hem de alacağı sonuçlarla herkesi mutlu edecek bir Konyaspor izleyeceğiz. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam..."

Lige verilen arada Konya olarak büyük bir heyecana ev shaipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Ahmet Baydar, "Malumunuz olduğu üzere Konya olarak Milli Takımımızı ağırlayacağız. 3-6 Eylül tarihlerinde Letonya ve Hollanda ile oynayacağımız 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçları için şehrimize gelecek A Milli Takımımıza en güzel ev sahipliğimizi göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm şehir olarak milli heyecana odaklanmış durumdayız. Maçları izleyecek Konyalı sporseverlerin ve Konya dışından gelecek olan misafirlerimizin kırmızı-beyaz forma ve atkılarla stadyumu tam bir şölen yerine çevirmelerini bekliyoruz. İnşallah Milli Takımımız alacağı galibiyetlerle Konya’dan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına katılma biletini alır ve tüm ülkemize büyük bir gurur ve sevinç yaşatır" şeklinde görüş belirtti.

Transfer çalışmalarına da değinen Baydar, "Takımımıza faydalı olacağına inandığımız ve teknik heyetimizin istediği oyuncular kadromuza dahil edildi. Şu ana kadar tam kadro çalışma fırsatı bulamadık. Ama bundan böyle alternatifi bol bir kadro ile çalışacağız. Bu da takımın başarısına katkı sağlayacaktır" derken, Ciprian Marica konusunda kendisinden ilerleyen haftalatrda mutlaka faydalanacaklarını ve Marica'nın da takımımıza katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'a yapılan eleştiriler konusuna da değinen  Baydar, "Kendisi Süper Lig'in en iyi birkaç teknik direktöründen birisi. Geçmişi, kariyeri ve başarıları tartışılmaz. Şu an için kesinlikle bir teknik direktör değişikliği aklımızın ucunda bile değil. Hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.