Torku Konyaspor Türkiye Kupası'na hazırlanıyor

Torku Konyaspor Türkiye Kupası'na hazırlanıyor

Torku Konyaspor’da lig öncesi en önemli sınav olan Türkiye Kupası hazırlıkları devam ediyor

Torku Konyaspor’da lig öncesi en önemli sınav olan Türkiye Kupası hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları sona eren Burak Selen ve Troy Devries ve Alexsander Rasic takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu 3 oyuncunun kupa maçlarında görev alacağı açıklandı.  5-6-7 Ekim’de Eskişehir’de yapılacak A Grubu müsabakalarında Galatasaray Liv Hospital, Royal Halı Gaziantep ve Uşak Sportif’le mücadele edecek temsilcimiz 4 Ekim Cumartesi günü Eskişehir’e gidecek. Türkiye Kupası’nda gidebilecekleri yere kadar gideceklerini belirten Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, “Sezona en iyi şekilde başlamak ve sıkıntısız bir sezon geçirmek asıl hedefimizdir. Türkiye kupasında güçlü bir gurupta yer alıyoruz gidebildiğimiz yere kadar gidip sezona moralli bir şekilde girmeyi arzu ediyoruz” dedi.

YENİ FORMALAR SPORTİVE

Öte yandan Kurtuluş Kupası ve Dr. Rüştü Yüce Turnuvası’nda yeni formaları yetişmediği için geçtiğimiz yılki Torku Selçuk Üniversitesi formalarıyla mücadele eden Torku Konyaspor’da yeni formalar da geldi. Formalar için “Sportive” firmasıyla anlaşan yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası’nda yeni formalarıyla mücadele edecek.

ALTUNYALDIZ’DAN DESTEK

Destek ziyaretlerini sürdüren Torku Konyaspor’da  Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, 2. Başkan Targun Polat, İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik ve İcra Kurulu Üyesi Hakkı Polat’tan oluşan heyet, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız’ı makamında ziyaret etti. Altunyaldız, Konyalı olarak takıma gereken desteği vereceğini belirtti. Spor Servisi