Torku Konyaspor taraftarına futbolculardan teşekkür

Torku Konyaspor taraftarına futbolculardan teşekkür

Bu sezona damga vuran Konyaspor taraftarlarına futbolculardan teşekkür

Hasan Kabze: Başarımızın önemli bir payı bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın

Torku Konyaspor Takım kaptanı Hasan Kabze, sezon boyunca bazı şanssız maçlar çıkarmalarına rağmen başarılı bir performans sergilediklerine inandığını söylerken, sezon boyu kendilerini yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür etti.

'Bu sezon takım olarak çok iyi bir performans sergiledik' sözleriyle değerlendirmesine başlayan takım kaptanımız Hasan Kabze, "Çoğu maçta iyi oynadık. Bazı maçlarda talihsizlik oldu ama genele bakıldığı zaman hedefimiz ikinci yarı başlarken 50 puandı. Şu anda 45 puandayız. Bu sezon iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Takım olarak oyuncular, teknik kadro, yönetim gerçekten çok iyi bir bütünlük sağladık. Burada en büyük teşekkürü sezon başından bu yana bizi yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarlarımız hak etti. Her seferinde bizim yanımızda olduklarını biliyorduk. Her zaman biz onların arkamızda olduğunu biliyoruz. O yüzden başarının önemli bir derecede payı da onların" şeklinde görüş belirtti.
  

Mehmet Uslu: Bu sezonun tartişmasız en  iyisi olan taraftarımıza teşekkür ediyoruz

 Mehmet Uslu da, tüm sezon boyunca kendilerine destek veren taraftarlarımıza son iç saha maçını kazanarak galibiyetle veda etmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını belirtirken, kendilerine teşekkür etti.

Mehmet Uslu yaptığı değerlendirmede, "İçeride oynadığımız son maçı kazanmak istiyorduk. İlk yarı top bizde olmasına rağmen Ç.Rizespor A.Ş.'nin iki tane yüzde yüzlük gol pozisyonu vardı. Ama ikinci yarı oyun tamamen bizim kontrolümüz altındaydı. Gol atmak için her şeyi yaptık. Son dakikada golü bulduk. Belki daha erken gol atabilseydik galibiyetle ayrılabilirdik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Önümüzde Bursaspor maçı kaldı. Oradan da iyi bir sonuçla dönüp, sezonu en iyi yerde tamamlayıp yeni sezona hazırlanacağız. Taraftarlarımız iyi günümüzde de kötü günümüzde de sezon başından bu yana hep yanımızda oldular. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu sezon tartışmasız bu ligin en iyi taraftarı. Böyle de devam edeceğini umuyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz" görüşlerine yer verdi.