Torku Konyaspor, Kasımpaşa Maçıyla Çıkış Arıyor

Torku Konyaspor, Kasımpaşa Maçıyla Çıkış Arıyor

Kulüp basın sözcüsü Baydar: "Kasımpaşa müsabakasını çıkış maçı olarak görüyoruz.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Kasımpaşa müsabakasını çıkış maçı olarak gördüklerini belirterek, "İnşallah oraya galibiyet için gidiyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız hafta boyunca bu maç için hazırlandı. Deplasmandan 3 puan alıp, üst sıralara tırmanmayı istiyoruz" dedi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Son zamanlarda takımdaki olumsuz havayı bu maçta dağıtmak istediklerini dile getiren Baydar, oyuncuların üzerindeki kazanamama baskısını atma adına Kasımpaşa maçını fırsat olarak gördüklerini ifade etti.

Baydar, sezon başında hakem hataları ve sakatlıklardan dolayı çok puan kaybettiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İdeal 11'imizle hiç oynamadık. Gerek Ciprian Marica'nın gerek Djalma Campos'un sakatlığı, hücum bölgesindeki etkinliğimizin azalmasına neden oldu. Djalma Campos takımla antrenmanlara başladı. İnşallah Marica da en kısa zamanda aramıza dönecektir. Elimizdeki oyunculara güveniyoruz. Kasımpaşa müsabakasını çıkış maçı olarak görüyoruz. İnşallah oraya galibiyet için gidiyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız hafta boyunca bu maç için hazırlandı. Deplasmandan 3 puan alıp, üst sıralara tırmanmayı istiyoruz."