Torku Konyaspor bir tribünü daha kiraladı

Torku Konyaspor bir tribünü daha kiraladı

Konya'nın eğlence ve yaşam merkezi Kulesite, Torku Konyaspor'un yeni stadında bir tribüne ismini verdi.

Kulesite AVM, yakında açılacak olan Torku Konyaspor'un yeni stadının ilk isim hakkını alarak Kuzey Alt Tribününe "Kulesite" adını verdi. Stadyumun en etkin tribünü olması öngörülen Kuzey Alt Tribünü, yeni sezonda Kulesite adıyla taraftarlara maç keyfini doyasıya yaşatacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kulesite AVM Müdürü Mustafa Totan, "Konya'mızın yeni stadının yakında açılacak olması hem heyecan hem de gurur verici. Biz de bu süreçte hem Torku Konyaspor'a destek olmak hem de stadımıza sahip çıkmak adına burada yer almak istedik. Bu doğrultuda stadın en etkin tribününe ismimizi vermek istedik. Kulesite olarak stadın ilk isim hakkını biz aldık. Bu da bizim için ayrıca mutluluk ve onur verici. Takımımıza şimdiden yeni sezonda başarılar dilerken, desteklerimizin devam edeceğini belirtmek isterim" dedi.

Ligin başlamasına sayılı günler kala taraftarların, Passolig kartı uygulamasına ilgisi de devam ediyor. Nisan 2014 tarihi itibariyle başlayan uygulamaya göre taraftarlar statlara sadece elektronik kart olan Passolig kartı ile giriş yapabilecek.

HABERLER.COM