Torku Konyaspor Basket'ten Cumhuriyet Başsavcılığına ziyaret

Torku Konyaspor Basket'ten Cumhuriyet Başsavcılığına ziyaret

Torku Konyaspor Basket'te Hakan Faydasıçok ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan'ı ziyaret etti.


Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan Konya'da basketbol olarak üst düzey bir organizasyonun içinde olduklarına dikkat çekerek, "Torku Konyaspor Basketbol olarak Konya'yı en üst seviyede temsil ediyorsunuz. Bu anlamda ilimizdeki bir çok kuruluş için de rol model oluyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Umarım gelecek yıllarda hedeflerinize ulaşarak şehrimizin ismini Avrupa arenasında da temsil etme şansını yakalarsınız" dedi.  

 Faydasıçok ise Konya'da kendilerine verilen desteğin önemine değinerek "Ülkemizin ikinci sıradaki sporu basketbol da birinci sırada yer alan futbol gibi önemli bir noktaya geldi. Avrupa'nın sayılı liglerinden birinde mücadele ediyoruz. Hem maddi hem de manevi olarak güçlendiğimizde çok daha önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Bu noktada maçlarımıza gelen taraftarlarımızdan, basınımıza, yerel ve idari yönetimimizden tüm Konyalı kurum ve kuruluşların desteğini kazanmak bizim için önemli" diye konuştu.