Toplum Destekli Polislik çalışmalarıyla 4 bin kişiye ulaştı

Toplum Destekli Polislik çalışmalarıyla 4 bin kişiye ulaştı

KAYSERİ (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP), kentte yürüttüğü faaliyetler kapsamında bir aylık sürede...

KAYSERİ (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP), kentte yürüttüğü faaliyetler kapsamında bir aylık sürede 4 bin 757 kişiye ulaşarak, çeşitli konularda bilgilendirme yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TDP ekiplerinin "Silah Atmayalım, Yaşamları Karartmayalım", "Pencerem Kapım Güvenli Yapım", "Sıcak Yuvam", "Dilenciliği Meslek Edindirmeyelim", "Telefonla Dolandırıcılık Mağduru Olmayalım", "Öğrencilerimiz Geleceğimiz", "Trafikte Eğitimli Çocuklar" ile "İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller" adlı projeleri devam ediyor.

TDP'nin vatandaşlara yönelik faaliyetleri kapsamında 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında site-apartman ve mahalle sakinlerine 22, öğrencilere 99, esnafla 8, okul aile birliklerine 5 toplantı düzenlendi, bu toplantılarda 4 bin 757 kişiye ulaşıldı.

Ayrıca hane, işyeri, okul, resmi kurum, özel kurum, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yönelik bin 666 ziyaret yapıldı, 19 sosyal etkinlik düzenlendi, 11 işyerinin açılışına katılındı, 35 sosyal yardım faaliyeti yapıldı ve 28 suç mağduru ile görüşüldü.

Öte yandan yapılan TDP faaliyet ve etkinlikleri kapsamında 12 bin 993 broşür, çıkartma ve çeşitli materyaller dağıtıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :