Torku Konyaspor'da hedef 3'te 3

Torku Konyaspor'da hedef 3'te 3

Torku Konyaspor, önce ligdeki Sivasspor ardından kupadaki Hacettepespor ve onun ardından da Erciyesspor'la oynayacağı lig maçını kazanarak 3 maçı kayıpsız geçmek istiyor

Yeşil-Beyazlıların Futbol Şubesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Balıkesirspor karşısında yeni stadyumda oynanılan ilk maçın kazanılmasının takımımıza büyük moral olduğunu belirtirken, Sivasspor lig, Hacettepe Spor Türkiye Kupası maçlarını iyi sonuçlarla geçeceklerine inandığını söyledi.

“Yeni stadyumumuzda oynadığımız ilk maç olan Balıkesirspor maçını kazanmak bizim için önemliydi” sözleriyle değerlendirmesine başlayan Aksoy, "Sakat oyuncularımıza rağmen forma giyen arkadaşlarımız onları aratmadı ve tarihi bir günde lige yeniden başlangıç adına değerli bir galibiyet aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Takım kalitemiz ligde çok iyi işler yapacak düzeyde. Hafta sonu Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Kadro kalitemizi sahaya yansıtacağına inandığımız takımımızın istenilen sonuçla maçtan ayrılacağına inanıyoruz. Bu sezon bizim için farklı olacak. İyi kadromuzla yeni stadyumumuzda önemli başarılara imza atmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

Aksoy, Türkiye Kupası 2.kademe maçında Hacettepe Spor ile eşleşmelerinin ilginç bir tesadüf olduğunu belirterek, "Geçen senede Hacettepe Spor ile deplasmanda oynamış ve yenilerek kupadan elenmiştik. Bu sezon hem lig hem de kupayı düşündüğümüz için alternatifli bir kadro kurduk. Kadromuzun Türkiye Kupası'nda da yoluna emin adımlarla devam edeceğine inanıyoruz" şekinde görüş belirtti. 

Yeşil-beyazlı temsilcimiaz bu iki maçı kaazandıktan sorna ligin 4. haftasında evinde ağırlayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını da kazanarak 3 maçı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.