Tokat'ta iki çocuğun kaybolması

Tokat'ta iki çocuğun kaybolması

Reşadiye ilçesinde 288 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın bulunması için tekrar başlatılan çalışmalar sürüyor

TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 288 gün önce kaybolan iki çocuğun bulunması için yeniden başlatılan çalışmalar sürüyor.

AFAD ekipleri, çalışmaların üçüncü gününde, 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın kayboldukları yerlerde ve Akçabelen mevkisindeki ormanlık alanlarda arama yaptı. Çalışmalarda herhangi bir ize rastlanmadı.

Arama çalışmalarına çocukların aileleri de katıldı.

Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 288 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Çocuklarının bulunması amacıyla yeniden çalışma başlatıldığını belirten Taşcı, "Ziyaretimizden sonra Vali Cevdet Can'ın verdiği talimatın ardından 3 gündür çocuklarımızı yeniden arama çalışmaları yürütülüyor. İlk gün Kelkit Çayı'nda botla, dün ve bugün ise ormanlık alanlarında çalışma yapıldı. Henüz herhangi bir emareye rastlanmadı. Çocuklarımızdan gelecek haberi umutla bekliyoruz." dedi.

Taşcı, Vali Can ile her zaman yanlarında olan olan devlete ve Reşadiye halkına teşekkür etti.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları Dursun Kaan Taşcı ile Bayram Erol evlerinin yakınında oynarken kaybolmuş, uzun süre devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.

Erol ve Taşcı ailelerinin bir süre önce Tokat Valisi Can'ı makamında ziyaret ederek çocuklarının bulunması için yardım talep etmesi üzerine tekrar çalışma başlatılmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :