Tokat'ta 5 kişinin öldüğü trafik kazası

Tokat'ta 5 kişinin öldüğü trafik kazası

Otomobilin istinat duvarına çarparak yanması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden sürücü, eşi ve kızlarının cenazeleri, yan yana toprağa verildi

TOKAT (AA) - Tokat'ta, bir otomobilin istinat duvarına çarparak alev alması sonucu yaşamını yitiren 5 kişiden 3'ünün cenazesi, defnedildi.

Tokat Valiliği çalışanı Ahmet Paray'ın kullandığı otomobilin istinat duvarına çarparak yanması sonucu hayatını kaybeden sürücü Paray ile eşi Kadriye ve kızları Damla Paray'ın cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak Turhal ilçesinde getirildi.

Anne, baba ve kızlarının cenazeleri, Asri Mezarlık'ta oluşturulan alana konuldu. İl Müftüsü Ahmet Erdem'in kıldırdığı cenaze namazının ardından cenazeler, aynı mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Cenaze namazına Paray'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Tokat Valisi Ömer Toraman, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ile kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, Damla Paray'ın okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aynı kazada yaşamını yitiren Evranur Gür'ün cenazesinin Şenyurt beldesinde ikindi vakti toprağa verileceği, Selma Yalçın'ın otopsi işlemlerinin ise Ankara Adli Tıp Kurumunda sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan ailenin, Erbaa ilçesinde bir yakınlarının mevlidine katıldıktan sonra il merkezine dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

- Olay

Ahmet Paray (58) idaresindeki 60 AP 665 plakalı otomobil, 18 Şubat'ta Tokat-Niksar karayolu Gökdere köyü mevkisinde istinat duvarına çarpmış, çarpmanın etkisiyle alev alan araçtaki sürücü ile eşi Kadriye (47), kızı Damla Paray (18), kızının arkadaşı Evranur Gür (18) ve sürücünün kız kardeşi Selma Yalçın yaşamını yitirmişti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :