Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu:

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu:

"Çok mütevazı bir kadroyla tamamen amatör ruhla arkadaşlarımız devam ediyor"

TOKAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, çok mütevazı bir kadroyla tamamen amatör ruhla mücadele ettiklerini söyledi.

Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduklarını belirtti. Salonu dolduran taraftarın desteğine rağmen kazanamadıklarını anlatan Eroğlu, "Tokat Belediye Plevnespor Kulübü olarak uzun yıllar Türkiye voleybolunda var olan bir kulübüz. Geçen yıl büyük bir başarı elde ederek 1. Lig'e yükseldik. Çok mütevazı bir kadroyla tamamen amatör ruhla arkadaşlarımız devam ediyor" dedi.

Tokat'ın, Türkiye'de voleybol kültürünün oluşmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Eroğlu, Galatasaray, Fenerbahçe, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Arkas gibi takımların olduğu ligde mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Eroğlu, Tokat halkının voleybola ilgisinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Amacımız şehrimizde mümkün olduğu ölçüde voleybolu kökleştirmek ve gençlerimizi ülke voleyboluna kazandırmak. Arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Oynadığı maçla beğeni kazanan diğer maçlar için ümit veren oyuncularımıza, Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nu dolduran sporsever halkımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :