TOFAŞ Başantrenörü Ene:

TOFAŞ Başantrenörü Ene:

- "Sorumluluk almaktan korkmuyoruz. En iyisi için yüreğimizi ortaya koyacağız"


BURSA (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, yeni sezonla ilgili, "Sorumluluk almaktan korkmuyoruz. En iyisi için yüreğimizi ortaya koyacağız." dedi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, TOFAŞ Sosyal Tesislerinde Genel Menajer Tolga Öngören ile başantrenör Orhun Ene, yeni sezonu değerlendirdi.

Yeni sezonun hem TOFAŞ camiasına hem de Bursa'ya hayırlı olmasını dileyen Özgören, "Yepyeni bir TOFAŞ var. Avrupa'nın en iyi liginde Bursa'yı temsil edeceğiz. Gelecek sene Bursa'yı Avrupa kupasında temsil etmek bizim en büyük hedefimiz." yorumunu yaptı.

Başantrenör Ene de yeniden Spor Toto Basketbol Süper Lig'de oynamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Ene, lige zor bir fikstürle başlayacaklarını ifade ederek, "THY Avrupa Ligi'nde oynayan dört ekipten ikisiyle ilk beş haftada karşılaşacağız. Bu avantaj mı dezavantaj mı yaşayarak göreceğiz. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim, sahada kazanamazsak bile her şeyini ortaya koyan bir ekiple mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecek takımlarla hazırlık döneminde maçlar yaptıklarını hatırlatan Ene, "Bunların bazısını kazandık, bazısını kaybettik. Nasıl bir oyun oynamamız gerektiğini oturup konuşuyoruz. Her maça aynı taktikle çıkamazsınız. Özellikle evimizde taraftarın desteğini almak için hücum basketbolu oynamalıyız. Bu şehrin beklentilerinin farkındayız. Hedef söylemek şimdiden kolay değil ama sorumluluk almaktan korkmuyoruz. En iyisi için yüreğimizi ortaya koyacağız." diye konuştu.

Ene, hafta sonu Darüşşafaka Doğuş maçıyla lige başlayacaklarını belirterek, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Basketbolseverlere keyifli bir maç izleteceğiz. Yeni sezonun tüm takımlara hazırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :