TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu'ndan çocuk şenliği

TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu'ndan çocuk şenliği

TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu (İKGK), devlet himayesindeki 550 çocuk için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şenlik düzenledi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu (İKGK), devlet himayesindeki 550 çocuk için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şenlik düzenledi. 

Yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü işbirliğinde, İTO Eğitim ve sosyal Hizmetler Vakfı'na ait Kandilli Cemile Sultan Korusu'nda, dün düzenlenen etkinlik, 09.00–17.00 saatlerinde yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve İTO Meclis Üyesi Hatice Dinçbal Kal, geçen yıl da benzeri bir etkinlikle yine devlet himayesindeki çocukları Cemile Sultan Korusu'nda ağırladıklarını anımsattı.

Kal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan bir gün önce olması nedeniyle çocuklara bayram heyecanını erken yaşattıklarını belirterek, "Etkinliklere animatör ve sihirbazlar katıldı. Çocuklarımızla balon şişirme, yüz boyama, Hacivat-Karagöz gösterisi, dans gibi eğlencelere katıldık" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Selim Çelenk, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Edirne Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, İTO Genel Sekreter Yardımcısı Nurcan Turan ile Çocuk Esirgeme Yurtları ile ilgili dernek ve vakıf görevlileri de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı