Tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan'ın vefatı

Tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan'ın vefatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk tiyatrosunun gelişmesine değerli katkılarda bulunan, sanatçı kişiliği ve canlandırdığı karakterlerle vatandaşlarımızın sevgisini kazanan Gönül Ülkü Özcan, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir"

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk tiyatrosunun gelişmesine değerli katkılarda bulunan, sanatçı kişiliği ve canlandırdığı karakterlerle vatandaşların sevgisini kazanan Gönül Ülkü Özcan'ın, her zaman sevgi ve saygıyla yad edileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türk tiyatrosunun saygıdeğer ismi Gönül Ülkü Özcan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Kıymetli eşi, merhum Gazanfer Özcan ile birlikte Türk tiyatrosunun gelişmesine değerli katkılarda bulunan, sanatçı kişiliği ve canlandırdığı karakterlerle vatandaşlarımızın sevgisini kazanan Gönül Ülkü Özcan, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Değerli sanatçımız Gönül Ülkü Özcan'a rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :