TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Eyüboğlu:

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Eyüboğlu:

"TİSK Yönetim Kurulu Başkanı olunca kendimi bir bürokrat gibi çalışırken buldum. Çok da memnun oldum. Bana çok şeyler kattığını düşünüyorum. Çok ilginç anılar biriktirdim"

ANKARA (AA) - Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu, özel sektör temsilcisiyken, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı olunca kendini bir bürokrat gibi çalışırken bulduğunu belirterek, "Çok da memnun oldum. Bana çok şeyler kattığını düşünüyorum. Çok ilginç anılar biriktirdim." dedi.

Eyüboğlu, Hilton Otel'de, TİSK'in 54. Kuruluş Yıldönümü ve 26. Olağan Genel Kurulu nedeniyle düzenlenen kokteyle katıldı.

Buradaki konuşmasında, başkanlığı devralırken, bazı arkadaşlarının "Ayda 1 defa Ankara'ya gelsen hallederiz, zaten çok sağlam bir ekip var." dediğini aktaran Eyüboğlu, görevi süresince ayda ortalama 5 defa Ankara'ya geldiğine dikkati çekti.

Özel sektör temsilcisiyken, kendini bir bürokrat gibi çalışırken bulduğunu belirten Eyüboğlu, "Çok da memnun oldum. Bana çok şeyler kattığını düşünüyorum. Çok ilginç anılar biriktirdim." diye konuştu.

Eyüboğlu, yeni başkan adayı, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen'in de salonda bulunduğunu belirterek, görev yaptığı dönem içinde kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Kokteyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :