Tinerli saldırıya biber gazlı müdahale

Tinerli saldırıya biber gazlı müdahale

Antalya'da bir akaryakıt istasyonundaki marketten müşterilerin dışarı çıkmasını engelleyen madde bağımlısı, tiner serptiği polis ekiplerinin biber gazıyla karşılık vermesi sonucu gözaltına alındı- Olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına da yansı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir akaryakıt istasyonundaki marketten müşterilerin dışarı çıkmasını engelleyen madde bağımlısı, tiner serptiği polis ekiplerinin biber gazıyla karşılık vermesi sonucu gözaltına alındı.

Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonunun marketine gelen madde bağımlısı M.Ç'nin, içeridekilerin dışarı çıkmasına izin vermediği ihbarını alan polis ekipleri, bölgeye gitti. İstasyona gelen ekibe, elindeki pet şişede bulunan tinerden serpen M.Ç'ye polis de biber gazıyla karşılık verdi.

Koşarak istasyondan uzaklaşan zanlıyı, polis ekibi araçla takip ederek kısa sürede yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıya polise mukavemetten işlem yapıldığı öğrenildi.

- Olay anı güvenlik kamerasında

Akaryakıt istasyonunda yaşanlar ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntüde, istasyona gelen madde bağımlısının market kısmında müşterileri rahatsız ettiği, olay yerine gelen ekibin araçtan çıkmalarına fırsat vermeden üzerilerine tiner serpmeye çalıştığı görüldü.

Akaryakıt istasyonunu sahibi Zafer Çerçiler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu madde bağımlısının yakınlarda oturduğunu, sık sık istasyona gelerek rahatsızlık verdiğini söyledi.

Defalarca şikayette bulunduklarını, şüpheli ile mahkemelik olduklarını aktaran Çerçiler, "Bu konuda bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Daha önce çalışanlarımıza da saldırdı. Bu tinerci, birisinin ölümüne neden olabilir. 'Hapse atılsın' demiyoruz ama tedavi edilmesi için yetkililerden yardım bekliyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :