TİMAV, idarecilerle buluştu

TİMAV, idarecilerle buluştu

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen İmam Hatip Okulları idarecileri buluşması Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu kapsamında gerçekleştirildi.

Konya Merkez ilçelerde görev yapan İmam Hatip ortaokulu (İHO) ve İmam Hatip Lisesi (İHL) idarecileri ile istişare ve kaynaşma amaçlı düzenlenen toplantılar Bera Otel’de yapıldı. Toplantıda İmam Hatiplerin sorunları, çözüm önerileri ve İmam Hatiplerde eğitim kalitesinin artırılması konuları değerlendirildi.

ÖKSÜZ:  EĞİTİM KALİTESİNİ DAHA İLERİYE TAŞIMA GAYRETNDEYİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan TİMAV Genel Başkanı Ecevit Öksüz, İmam Hatiplerin sorunlarına çözüm yolları üretmek, var olan eğitim kalitesini daha da ileriye taşıyabilmek için vakıf olarak tüm imkânları seferber etmenin gayreti içinde olduklarını, bu toplantıların da bu amaca hizmet etmek üzere planlandığını ifade etti. Yapılan istişare toplantısının Medeniyet Okulu projesi kapsamında gerçekleştirildiğini ifade eden Öksüz, katkılarından dolayı İmam Hatip camiası adına, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne, İHO ve İHL idarecilerine gösterdikleri çaba ve gayretleri ve ürettikleri hizmetten dolayı teşekkür etti. Toplantıda söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise Konya’nın eğitim-öğretim hedeflerini, gelişen Türkiye’ye ayak uyduracak şekilde sürekli daha ileriye taşımak istediklerini, bunun için de eğitim camiası olarak daha çok çalışmak zorunda olduklarını ifade etti. Konya merkezde bulan 18 İHL ve 43 İHO idarecisinin katıldığı toplantıda daha sonra söz alan okul idarecileri, kurumlarındaki son durumları toplantıya katılan diğer idarecilerle paylaştı. Haber Merkezi