TİKA'dan Nablus'taki 250 Filistinli yetim için iftar

TİKA'dan Nablus'taki 250 Filistinli yetim için iftar

NABLUS (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde 250 yetim için iftar programı...

NABLUS (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde 250 yetim için iftar programı düzenledi.

Nablus'taki Eski Belde'de yer alan Han el-Vekale binasında düzenlenen iftar organizasyonunda, TİKA Ortadoğu ve Afrika Dairesi Başkanı Keman Özdemir, TİKA Filistin Program Koordinatörü Bülent Korkmaz'ın yanı sıra Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosluğundan bir heyet, Konsolos Muavini Erman Topçu ve Nablus Belediye Başkanı Adli Yaiş ile çok sayıda Filistinli yetkili yer aldı.

İftar programında 250 Filistinli yetimle bir araya gelinirken, Meberra el-Hayr derneğinin iş birliğiyle ihtiyaç sahibi ailelere bin 200 kişilik iftar yemeği verildi.

Türk heyet, iftar vaktinden önce TİKA'nın Nablus'ta yürüttüğü projeleri inceledi, Kadınlar Federasyonu ile El-İttihat Hastanesini gezerek ihtiyaçlara ilişkin bilgi aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :