TİKA'dan Karadağ Türkiye Mezunları Derneğine destek

TİKA'dan Karadağ Türkiye Mezunları Derneğine destek

Derneğin başkent Podgorica'daki ofisine bilgisayar, toplantı masaları ve ofis sandalyeleri gibi ekipman desteği sağlandı

PODGORİCA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Karadağ Türkiye Mezunları Derneğine (MASAT) donanım desteği sağlandı.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, MASAT'ın başkent Podgorica'daki ofisine bilgisayar, toplantı masaları ve ofis sandalyeleri gibi ekipman desteği sağlandığı ifade edildi.

MASAT ofisi, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, TİKA Podgorica Koordinatörü Enver Resuloğulları ve diğer konukların katılımıyla geçen hafta açılmıştı.

Açılışın ardından düzenlenen Türkiye Mezunları Buluşması'na YTB Başkanı Eren, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Karadağ Meclisi Uluslararası İlişkiler ve Diaspora Komisyonu Başkanı Andrija Nikolic, Türkiye'nin Podgorica Büyükelçisi Serhat Galip, Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Fejzic ile Türkiye ve Karadağ'dan milletvekilleri, TİKA yetkilileri ve Türkiye mezunları katılmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :