TFF Lisesi’nden ziyaret

TFF Lisesi’nden ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği projesiyle Riva'da hizmet veren TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi'nin yetkilileri ile öğrencileri, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ı Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yer alan ofisinde ziyaret etti

Ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Hayrullah Yılmaz, TFF Sosyal Gelişim Uzmanı Hakan Kaya hazır bulundu. Konyaspor'un 2015-2016 sezonunda ortaya koyduğu performans ve taraftar yapısıyla tüm ülkeye örnek olduğunu ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Hayrullah Yılmaz, "Öğrencilerimizi bu yapının temellerinin atıldığı Konya'ya ve herkes tarafından takdir edilen Büyükşehir Belediye Stadyumu'na getirerek kendilerine güzel bir anı sağlamaya çalıştık. Takımınızın başarısından dolayı başta siz ve çalışma ekibiniz olmak üzere teknik heyet ve oyuncu arkadaşlarımızı kutluyoruz. Umuyorum Konya'da oluşturulan bu güzel tablo kısa sürede tüm ülkemize yayılacak" dedi.

‘KONYA MİLLİ BİR ŞEHİR’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise "Konya'nın Milli Takımımız için ayrı bir yeri olduğunu herkes biliyor. Milli Takımımız Konya'da maçlarını oynamadan önce grubunda dördüncü sıradaydı ve Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmesi çok zor bir ihtimal olarak görünüyordu. Bir aylık süre içerisinde burada Letonya, Hollanda ve İzlanda ile olmak üzere üç kritik maç oynandı Konya'da. Muazzam bir atmosfer vardı. Her yer kırmızı-beyazdı. Her yerde Türk bayrağı vardı. Konya milli bir şehir… Maçlar karnaval havası içerisinde geçti. Fransa'da yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası'na doğrudan katılma biletini Milli Takımımıza Konya'da takdim ederek kendilerini yolcu ettik. İnşallah aynı başarıyı orada da tekrarlayacaklar. Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz" şeklinde görüş belirtti. Ziyarette hazır bulunan TFF Sosyal Gelişim Uzmanı Hakan Kaya, milli takım oyuncularının imzalarının bulunduğu Arda Turan formasını Başkanımız Ahmet Şan'a takdim etti. Başkan da TFF Sosyal Gelişim Uzmanı Hakan Kaya ve TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Hayrullah Yılmaz'a Konyaspor forması hediye etti.