TFF 2. Lig'de 2019-2020  Futbol Sezonu fikstürü çekildi

TFF 2. Lig'de 2019-2020 Futbol Sezonu fikstürü çekildi

Ligde 2019-2020 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. 1922 Konyaspor sezona Yeni Çorumspor deplasmanında merhaba diyecek

TFF 2. Lig'de 2019-2020 futbol sezonu fikstürü çekildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyesi İsmail Erdem, genel sekreter yardımcısı Özcan Şepik ve maç planlama müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

ÇOK HEYECANLI VE ÖNEMLİ BİR SEZONA ADIM ATACAĞIZ

TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF 2. Lig fikstür çekimi öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şu değerlendirmelerde bulundu:  "Bir önceki kura çekiminde Türkiye'nin her tarafını kapsayacak şekilde gruplarımızı belirlemiştik. Bugün itibarıyla da hep birlikte fikstür çekimini gerçekleştireceğiz. Sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum ve hepinize hoş geldiniz diyorum. Çok heyecanlı ve önemli bir sezona adım atacağız. Tabii her sezon öncesi sizler çok gayret gösteriyor, çok önemli mücadeleler veriyorsunuz. Bunu hepimiz biliyoruz. Siz değerli başkanlar ve yöneticilerin sezon başındaki hazırlıkları en heyecanlı dönemlerdir. Biz de kulüplerde görev yaptığımız dönemlerde bunu yaşadık. Bu dönemlerde çok ciddi transferler oluyor, sezon hazırlıkları yapılıyor, kamp dönemleri yaşanıyor. Bizler de beraberce bugün müsabakaların programını belirleyeceğiz"

1922 KONYASPOR DEPLASMANDA BAŞLAYACAK

Bu sezon Beyaz Grup’ta ; Kırklarelispor, İnegölspor,Tarsus İdman Yurdu, Hekimoğlu Trabzon, Gümüşhanespor, Samsunspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Yeni Çorumspor, Afjet Afyonspor, Hacettepe Spor, Pendikspor, Sarıyer Amed Sportif Faaliyetler,  Sancaktepe Futbol Kulübüi Bak Spor Kulübü ve  Şanlıurfaspor kulüpleriyle mücadele edecek 1922 Konyaspor, sezona Yeni Çorumspor deplasmanında merhaba diyecek. Yeşil-beyazlılar ilk yarıda 8 maçı deplasmanda, 9 maçı da evinde oynayacak. 

 

7ed1fbc77d714fadbf8640d38df81e91.jpg

Tabii çok önemli olan, siz yöneticilerin vermiş oldukları emek, mesai çok kolay işler değil. Çok zor işler, çünkü ciddi emek sarf ediyorsunuz. Zaman istiyor. Ailenizden, eşinizden, çocuklarınızdan birçoğunuz fedakarlık ederek bu işte görev yapıyorsunuz. Çok önemli görev olduğunu düşünüyoruz. Açıkçası futbolun içinden gelen birisi olarak bu işe verilen emeği önemsiyorum. Bu emeklerin karşılığını da sizlerin almasını temenni ediyorum.

2. Lig'de çok köklü ilçe ve şehir kulüplerimiz var. Bu şehirlerimiz, futbol takımları ile temsil ediliyor. Sezon içerisinde önemli mücadeleler yaparak, Fair Play çerçevesinde, yarışmacı, temiz, ülke futbolumuza katkı sağlayan değerli bir lig olmasını önemsiyoruz. Federasyon olarak, 2. Lig'de çok değerli oyuncuların yetişip üst liglere gelebileceğini düşünerek buradaki emeğe saygı duyuyoruz. Bu ligimizin de kalitesini artırarak daha önemli hale getirmek için hep birlikte gayret edeceğiz. Bizler de sizlerin eksiklerinizi ve çabalarınızı biliyoruz ve elimizden geldiğince katkı sunmaya hazırız. Yeni sezonun tüm ülke takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum."

 

Ligde Beyaz ve Kırmızı Grup'ta ilk hafta maçlarının programı şöyle:

 

Beyaz Grup:

Kırklarelispor-İnegölspor

Manisa Büyükşehir Belediyespor-Zonguldak Kömürspor

Afjet Afyonspor-Hacettepe

Amed Sportif Faaliyetler-Sancaktepe

Tarsus İdmanyurdu-Hekimoğlu Trabzon

BAK Spor-Şanlıurfaspor

Pendikspor-Sarıyer

Gümüşhanespor-Samsunspor

Yeni Çorumspor-1922 Konyaspor

 

Kırmızı Grup:

Bayburt Özel İdare-Birevim Elazığspor

Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor

Van Büyükşehir Belediyespor-Bandırmaspor Baltok

Kastamonuspor 1966-Tuzlaspor

Etimesgut Belediyespor-Niğde Anadolu

Sivas Belediyespor-Kardemir Karabükspor

Ankara Demirspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor

UTAŞ Uşakspor-Kahramanmaraşspor

Sakaryaspor-Ergene Velimeşespor

1922-konyaspor-fikstur.jpg

Etiketler :