TESK'in hızlı cevap sistemine 26 bin soru

TESK'in hızlı cevap sistemine 26 bin soru

TESK Genel Başkan Palandöken:- "Hızlı cevap sistemimize 26 binin üzerinde soru geldi, bunlara uzmanlarımızca kısa sürede cevap verilmiştir"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hızlı cevap sistemlerine 26 binin üzerinde soru geldiğini, bunlara uzmanlarca kısa sürede cevap verildiğini belirtti.

Palandöken, yazılı açıklamasında, TESK'in internet sitesi üzerinden hizmet veren Hızlı Cevap Sisteminde, "Basılı Evrak Stok Takip Programı", "Teşkilat Yöneticisi ve Çalışanlarının Kimlik Kartı İşlemleri", "e-Kapasite Vergi Kayıt Kimlik Paylaşım Sistemleri Hakkında Teknik Konular", "Esnaf ve Sanatkarların Finansmanına Yönelik Uygulamalar" ile "Esnaf ve Sanatkarlara Verilen Kapasite Raporları"nın da aralarında bulunduğu 29 konu başlığında hizmet verildiğini ifade etti.

Sisteme 26 binin üzerinde soru geldiğini bildiren Palandöken, şunları kaydetti:

"Gelen sorulara uzmanlarımızca kısa sürede cevap verilmiştir. Cevaplar soru sahibinin isteğine göre özel veya genel olarak yayınlanmaktadır. Teşkilatımızın ülke genelindeki yaygınlığı ve temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkar camiasının genişliği nedeniyle, Konfederasyonumuza yoğun başvuru trafiği yaşanmaktadır. Bu başvuruları mümkün olan en kısa sürede cevaplandırmak, teşkilatımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını kısa sürede çözmek ve gerektiğinde ilgili kurum ve kuruluşlara yönlendirmek amacıyla soru ve talepleri internet üzerinden cevaplandıracak bir sistem kurulmuştur. Bundan sonra da bilişim teknolojilerini esnaf ve sanatkarlarımızla ülkemiz yararına kullanmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :