Teröre tepki için askere tıraş bedava

Teröre tepki için askere tıraş bedava

Osmaniye'de bir berber, terör saldırılarına tepki için askerleri ücretsiz tıraş etmeye başladı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde berber Osman Pehlivanoğlu, terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla askerleri ücretsiz tıraş ediyor.

Pehlivanoğlu, AA muhabirine, son günlerdeki terör saldırılarına çok üzüldüğünü, bu duruma kimsenin tepkisiz kalmaması gerektiğini söyledi.

İlçede 24 yıldır berber dükkanı işlettiğini, terörle mücadele eden askerlere yardım ve destek için böyle bir düşünceyi hayata geçirdiğini söyleyen  Pehlivanoğlu, şöyle konuştu: 

"Son dönemde teröre bir çok şehit verdik. Sadece Osmaniye'de 6 şehidimiz var, bunun ikisi Düziçi'nden.  Ben de şehit cenazelerinden sonra 'ne yapabilirim' diye düşündüm. Böyle bir kampanya yapmak geldi içimden. Burada görevli, izine ve hava değişimine gelen askerler var. İhtiyaçlarını soruyorum, harçlıkları yoksa harçlık veriyorum. Tıraş yapıp gönderiyorum. 'Vatanımızı, bayrağımızı bekleyen tüm askerlerimize tıraş bedava' dedik. Esnaf ve vatandaşlar da 'Allah razı olsun, çok iyi düşünmüşün' diyor. Bu dua bana yetiyor. İmkanım olsa da daha fazlasını yapsam."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı