Terör örgütlerine ve destekçilerine hesap sorulacaktır

Terör örgütlerine ve destekçilerine hesap sorulacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek, yayınladığı kınama mesajında” Türkiye ne terör örgütlerine, ne de bunlara destek verenlere asla teslim olmayacak ve gün geldiğinde hepsinden tek tek hesap soracaktır” dedi.

 

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesindeki Durak Jandarma Karakolu’na yönelik PKK’lı teröristlerce yapılan bombalı araç saldırısı sonucu 9 askerimiz şehit, 11 asker ise yaralanması münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek, yayınladığı kınama mesajında” Türkiye ne terör örgütlerine, ne de bunlara destek verenlere asla teslim olmayacak ve gün geldiğinde hepsinden tek tek hesap soracaktır” dedi.

 MHP Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek, mesajında, “Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun bulunduğu bölgeye terör örgütü mensubu teröristlerce 9 Ekim 2016 Pazar günü 09.45’te bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş; saldırıda ilk alınan bilgiye göre maalesef 9 kahraman askerimiz şehit olmuş, 11 kahraman askerimiz ise yaralanmış bulunmaktadır. Türkiye terör örgütlerine asla teslim olmayacaktır. Bu saldırıların hesabı terör örgütlerinden ve bunların destekçilerinden gün gelecek mutlaka sorulacaktır. Gün her geçen gün kısalıyor. Bunun her kesim tarafından bilinmesini istiyoruz. Şemdinli’deki hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. TSK mensuplarına ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. “dedi.