Termal tesislerin yapımı devam ediyor

Termal tesislerin yapımı devam ediyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımı hızla devam eden Termal Sosyal Tesis yapımında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  Başkan Tutal,kış mevsimi olmasına rağmen termal sosyal tesis çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Seydişehir Bahçelievler çıkışı Ketirağılları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden termal sosyal tesislerinin 2018 yılı sonlarına doğru vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,

 “İnşaat çalışmaları son hız devam ediyor. Belediye Termal Sosyal Tesislerimiz, vatandaşlarımıza hizmet verecek ve 6 milyon liraya mal olacak.Seydişehir'in çehresini değiştirecek  ve iş istihdamı oluşturacak tesislerimiz adından söz ettirecek " dedi.  Kendi öz kaynaklarıyla yapımı devam eden tesislerin  Seydişehir halkının hizmetine en kısa zamanda sunulacağını kaydeden Başkan Tutal; 2018’in son aylarında Allah nasip ederse hizmete açacağız.Termal tesislerimiz hayata geçirildikten sonra inşaallah ilçemize Etibank’tan daha fazla istihdam sağlayacak. Afyon ve Denizli Termallerine giden birçok bölge insanını, inşallah Seydişehir’e döndüreceğiz.Temelini attığımız alan bin 550 metrekarelik bir alan. Taban alanı 2 bin 722 metrekare, inşaat alanı 4 bin 600 metrekare. 13 bin metrekarelik arsa üzerine oturan yaklaşık 6 milyon değeri olan bir proje. Projenin içerisinde 2 adet yüzme havuzu, saunası, hamamı, su buharı, fitness, kür odaları, seyir terasları, ikramlık alanları olan kadın ve erkeklere ait bir çalışma. Yatırımcılarımız var.Hem termal, hem mineral, hem de sodyum bikarbonat yani sodalı su. İçmecesi ve kaplıcası olan bir su. Mide, bağırsak, şeker hastalığı, gut, böbrek taşı dökme, ameliyat sonrası hastaların iyileşmesi, cilt ve romatizma hastalıklarına iyi gelen bir şifalı bir su" dedi.

termal-tesislerin-yapimi--(1).jpg