Tepebaşı Belediyesinden "Atatürk Karikatürleri" sergisi

Tepebaşı Belediyesinden "Atatürk Karikatürleri" sergisi

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında "Şehitler ve Demokrasi" konulu fotoğraf ve Atila Özer Arşivinden...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında "Şehitler ve Demokrasi" konulu fotoğraf ve Atila Özer Arşivinden Atatürk Karikatürleri sergileri açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, “Şehitler ve Demokrasi” konulu fotoğraf sergisi ile “Atila Özer Arşivinden Atatürk Karikatürleri Sergisi”, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Atila Özer’in eşi Vicdan Bulunmaz Özer’in katılımıyla açıldı.

Ataç, yaptığı açılış konuşmasında, 15 Temmuz’dan sonra bu bayramların ve özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymeti bir kez daha anlaşıldığını belirterek, "Bu ülkenin başka türlü bir yönetime değil, Mustafa Kemal’in ilkeleri olan laik, çağdaş ve demokratik bir yönetime ihtiyacı vardır. Tek lider, tek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bugün Anadolu’nun kurtuluş günüdür. Bu bayramı en güzel şekilde kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :