Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş:- "Gerçekten çok mutluyum"

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Çağla Büyükakçay'ın teklerde, İpek Soylu'nun ise çiftlerde yarı finale yükselmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Garanti Koza Arena'da turnuvayı takip eden Cengiz Durmuş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok mutluyum. Sporcularımızın böyle büyük turnuvalarda hem çiftler hem de teklerde yarı final şansı elde etmesi, herhalde herkesi mutlu etmiştir. Ben de federasyon başkanı olarak büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

Herkesin turnuvaya tanınmış isimlerin gelip gelmeyeceğini sorduğunu aktaran Durmuş, "Biz güzel organizasyonlar yapıyoruz. 11 yıl önce başlamış olan süreci ve bu turnuvanın ülkemize kattığı değeri anlattık. Şimdi bu organizasyonların meyvesini alıyoruz. Çocuklarımız yarı final oynuyor. İnanıyorum ki şampiyon da olacaklar. Bundan büyük mutluluk olamaz. Sporcularımız artık başarılar elde ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Türk sporcuların bu performansının milli takıma da yansıyacağını inandığını anlatan başkan Durmuş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz çocuklarımızla geleceğe umutla bakıyoruz. Wimbledon Turnuvası'nda ana tablo oynanabilecek olması, sporcularımızın orada bulunması bize büyük güven getirir. Yaptığımız işlerin doğru olduğunu gösterir ve bize daha fazla enerji yükler. Gelecekte grand slam turnuvalarında da çeyrek finaller, yarı finaller oynayacağız. Emin olun hiç uzak değil bize."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :