"Temsili Vali"den geleneksel oyunlar için alan isteği

"Temsili Vali"den geleneksel oyunlar için alan isteği

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Ali Mantı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bıraktığı Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Ali Mantı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bıraktığı Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Fazıl Mehmet Göktan, var olan parklara geleneksel çocuk oyunlarının oynanacağı alanlar yapılmasını istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aksaray Valisi Ali Mantı, Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Fazıl Mehmet Göktan'a, makam koltuğunu teslim etti.

Fazıl Mehmet Göktan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Aksaray'ın bölgenin en güzel illerinden birisi olduğunu söyledi.

Kentin ekonomik, sosyal ve eğitim alanında ülkemizin en önde olan iller seviyesine yükseltilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini dile getiren Göktan, "Çocuklar bizim her şeyimiz. Bizler onların güvenliğini çok önemsiyoruz. Parklarda oluşabilecek olumsuzluklara karşı da emniyet müdürlüğünce gerekli tedbirlerin alınması konusunda da hassas olacağız. Geleneksel oyunların unutulmaması adına var olan parklara geleneksel çocuk oyunlarının oynanacağı alanlar yapılabilir." diye konuştu.

Vali Ali Mantı da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99’uncu yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çocuklara daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkün olacağını kaydeden Vali Ali Mantı, “Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, bunun için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, bizlere düşen en önemli görevlerdendir” dedi.




"Temsili Vali"den geleneksel oyunlar için alan isteği

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :