Temizlik çalışmaları başladı

Temizlik çalışmaları başladı

Rutin temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Karatay Belediyesi, sanayi sitelerinde geniş çaplı temizlik çalışmalarına başladı.

Çalışma çerçevesinde ilk olarak Fatih Demirciler Sitesi'nden başlayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları temizlerken gelişi güzel atılan molozlar kaldırıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Karatay'ın her bölgesine ulaşarak rutin temizlik faaliyetlerini devam ettirdiğini sanayi sitelerinde de program dahilinde temizlik çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce kurulan mıntıka ekipleriyle Karatay'ın mahalleleri, sanayi siteleri ile cadde ve sokaklarının belirli bir program çerçevesi içerisinde temizlendiğini dile getiren Hançerli, “Karatay'ın temiz ve örnek yapısını korumak amacıyla ilçe halkının sağlıklı bir çevrede hayat sürmelerini sağlamayı ve gelecek nesillere yaşanabilir bir ilçe bırakmayı hedefliyoruz” dedi. Sanayi Siteleri temizliğinin ilk olarak Fatih Demirciler Sanayi Sitesinden başlayan ekiplerin, Sanayi Sitesini çevreleyen ve yüzlerce işyerine ulaşımı sağlayan cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma sergilediğini kaydeden Hançerli, ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm sanayi sitelerinde de çalışmanın devam edeceğini vurgularken, temizlik çalışmaları kapsamında çevreye kötü bir görüntü sergileyen olumsuzlukların ortadan kaldırıldığını söyledi. Başkan Mehmet Hançerli, çevre kirliliği yaratan tüm unsurlara karşı mücadele edeceklerini belirterek, sanayi sitelerindeki esnafın da çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Fatih Demirciler Sanayi Sitesi esnafı ise yürütülen temizlik faaliyetleri hususunda Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti.